Een aanvraag indienen

Bevestig alsjeblieft de contactgegevens die bij jouw Lime account horen. E-mail adres en telefoonnummer zijn zichtbaar door de Lime app te openen en naar "Instellingen" te gaan, meer gedetailleerde isntructies indien nodig

Geef alle info over uw aanvraag op. Een medewerker van ons supportteam zal zo spoedig mogelijk reageren.

Om deze informatie te vinden, kijk jij direct onder de QR-code op het door jou gebruikte Lime voertuig. Als jij neit emer bij het voertuig ben, typ dan "unavailable" in

Bestand toevoegen of bestanden hier neerzetten