Avatar

Lime

• Aktivitet i alt 89
  • Sidste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brugere
  • Fulgt af 14 brugere
  • Stemmer 3
  • Abonnementer 80

Aktivitetsoversigt

Seneste aktivitet fra Lime
  • Avatar

Lime oprettede en artikel,

Privatlivspolitik

Når du bruger Lime, betror du os dine data. Hos Lime er vi meget opsatte på at informere dig om, hvordan vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger. Du kan finde vores privatlivspolitik her...

• Avatar

Lime oprettede en artikel,

Brugeraftale og tjenestevilkår

Du kan finde en opdateret brugeraftale og opdaterede tjenestevilkår via dette link.

• Avatar

Lime oprettede en artikel,

Deling af elløbehjul og elcykler

Lime er en app til deling af elløbehjul og elcykler. Vores løsninger til mikromobilitet, som omfatter gratis lejecykler, -elcykler og -elløbehjul, der ikke kræver dokning, er tilgængelige når som h...